Απριλίου 15, 2010

Το χρονικό της Κουγκέστας

Στην Αθήνα ο Χρυσοχοϊδής -Κοεντζόγλου έχει δώσει ρεπό στους ληστές

Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια στο Κέντρο της Αθήνας

Τις κάννες δύο όπλων αντίκρισε μια γυναίκα στην οδό Μαυρομματαίων στην Κυψέλη λίγο πριν τις εννιά. Οι δράστες, άγνωστο ακόμη πως, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι της γυναίκας, την ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων και την ανάγκασαν να τους πει που έχει τα χρήματά της. Άρπαξαν 1.500 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Παρόμοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε και στην οδό Ζήνωνος, κάτω απ' την πλατεία Ομονοίας ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα. Οι ληστές απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον έδεσαν με το καλώδιο του τηλεφώνου και αφού έψαξαν το σπίτι εντόπισαν και άρπαξαν τα 300 ευρώ που είχε .

Ιρακινός , Παλαιστίνιος, Αλγερινός και Αλαβανός εκλεβαν αντικείμενα από αυτοκίνητα στα Χανιά

Για κλοπές μέσα από αυτοκίνητα κατηγορούνται αλλοδαποί που συνελήφθησαν από την Αστυνομία στα Χανιά. Στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της ομάδας ΔΙΑΣ ένας Ιρακινός και ένας Παλαιστίνιος «γιατί αφαίρεσαν από το ανασφάλιστο όχημα μιας γυναίκας την τσάντα της, με 230 ευρώ».Την ίδια μέρα στις 3.45 το μεσημέρι συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ένας υπήκοος Αλγερίας, διότι αφαίρεσε από το ανασφάλιστο όχημα ενός άνδρα το τσαντάκι του. Την ίδια μέρα στις 7.30 το απόγευμα συνελήφθη ένας υπήκοος Αλβανίας, γιατί «προσπάθησε να διαρρήξει ένα σπίτι στα Χανιά, παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο».
Πηγή: Χανιώτικα Νέα

Συλλήψεις 5 Αλβανών και ενός Σύρου για διακίνηση ναρκωτικών

Στη σύλληψη έξι αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προχώρησε η αστυνομία στην περιοχή του Kαματερού. Πέντε από τους συλληφθέντες είναι αλβανικής υπηκοότητας...και ένας εξ αυτών συριακής. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 36.350 γρ., κοκαΐνη βάρους 42,8 γρ., ηρωίνη βάρους 33 γρ., ένα ημιαυτόματο υποπολυβόλο με γεμιστήρα και 49 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των –6.390- ευρώ, τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, μία μοτοσικλέτα, έξι κινητά τηλέφωνα, μία ζυγαριά ακριβείας.

Συνελήφθησαν 3 Αφγανοί διακινητές ναρκωτικών στην Πατρα

Τρεις Αφγανοί ηλικίας 20 και 19 χρόνων, συνελήφθησαν ως μέλη
κυκλώματος εμπορίας ναρκωτικών.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν 80 γραμμάρια ηρωίνης, το ποσό των 2.300
Ευρώ και ζυγαριά ακριβείας.
http://ant1patras.blogspot.com/2010/04/blog-post_15.html

Ληστεία σε super market στο Περιστέρι

Πάγωσαν υπάλληλοι και πελάτες του super market στην οδό Ελλησπόντου στο Περιστέρι όταν ένας άγνωστος έβγαλε όπλο και φώναξε “ληστεία”.
Στο κατάστημα λίγο μετά τις οκτώ υπήρχαν δεκάδες πελάτες. Ο ληστής είχε καταφέρει να... χαθεί ανάμεσά τους περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή.
Υπάλληλοι και πελάτες ακινητοποιήθηκαν στη θέα του όπλου και ο δράστης πήγε στα δύο ταμεία, άρπαξε τα χρήματα που υπήρχαν στα συρτάρια και εξαφανίστηκε.

Αλλοδαπός με 18 κιλά χασίς

Για διακίνηση ναρκωτικών κατηγορείται 28χρονο αλλοδαπός που είχε κρύψει σε ειδικά περιφραγμένο χώρο, στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, περίπου 18 κιλά κάνναβης.

Άρπαξαν 67.000 ευρώ από ATM

Στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Τετάρτης άνοιξαν με λοστό την πίσω πόρτα του ΑΤΜ που βρίσκεται στο σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» .Η λεία της ληστείας ανέρχεται στα 67.000 ευρώ.

Μπαράζ ληστειών στην Ηλεία

Στο στόχαστρο ληστών βρέθηκαν τα ξημερώματα έξι καταστήματα και ένα φαρμακείο στον Νομό Ηλείας. Οι κακοποιοί «χτύπησαν» στα χωριά Καλλίκωμο, Επιτάλιο, Ζαχάρω και Κρέστενα. Η συνολική… λεία των δραστών ήταν 1 βιντεοκάμερα, 1 ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, 32 μπουκάλια ουίσκι, είδη δώρων συνολικής αξίας 5.000 ευρώ και 1.540 ευρώ σε μετρητά.
Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας μιλούν για αθίγγανους, που δρουν στην περιοχή.

Ρέθυμνο: Μαφιόζικη επίθεση στο κέντρο της πόλης!

Χτύπησαν πεζό με ρόπαλο και του άρπαξαν τη τσάντα που περιείχε 500€...
Η επίθεση έγινε αργά το βράδυ στο κέντρο της πόλης. Ανυποψίαστος πολίτης, περπατούσε σε δρόμο για να πάει σπίτι του, όταν ξαφνικά ήρθε αντιμέτωπος με 2 αδίστακτους κακοποιούς, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Τον πλησίασαν και όταν έφτασαν κοντά του, ο οδηγός έβγαλε όπλο και ο συνεπιβάτης ένα ρόπαλο, με το οποίο άρχισε να τον χτυπάει. Ο άτυχος άνδρας σωριάστηκε στο δρόμο και τότε οι δράστες του βούτηξαν την τσάντα, που περιείχε 500€ και προσωπικά του έγγραφα.
Οι τραυματισμένος πολίτης μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο

Συλλήψεις 3 λαθροδιακινητών και 76 λαθρομεταναστών στην Άρτα

Στις 08.15΄ σήμερα το πρωί,στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομεταναστών Άρτας συνελήφθησαν δύο νεαροί Έλληνες και ένας αλλοδαπός γιατί κατελήφθησαν να μεταφέρουν από ...
κοινού με δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα οκτώ λαθρομετανάστες με τελικό προορισμό το Αγρίνιο έναντι χρηματικής αμοιβής.Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Λαθρομεταναστών Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.Να σημειωθεί πως εβδομήντα έξι (76) συνολικά Αλβανοί λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν χθες σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.

http://epirusgate.blogspot.com

"Ληστεία στα ΕΛΤΑ Αργολίδας"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχεδιασμένες στη λεπτομέρεια οι ληστείες των 4 κουκουλοφόρων...
Η αρχή έγινε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Λυγουριό. Μετά τη ληστεία οι 4 ένοπλοι κουκουλοφόροι, μπήκαν στο ταχυδρομείο της περιοχής, που βρίσκεται δίπλα από την τράπεζα. Και από τα δύο υποκαταστήματα απέσπασαν άγνωστα χρηματικά ποσά. Μετά τις δύο ληστείες, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο, που είχαν παρκάρει απέξω και διέφυγαν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε το μεσημέρι εγκαταλειμμένο λίγο έξω από το Λυγουριό.

Κλοπή σε διαμέρισμα από το μπαλκόνι στο 2ο όροφο

Κατά τις ώρες 23.30΄ έως 05.30΄ στο Κ. Νευροκόπι Δράμας, άγνωστος δράστης, εισήλθε σε κατοικία από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα δευτέρου ορόφου και αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα.
Μια πρωτοφανής διάρρηξη έγινε πριν από λίγο στην πόλη της Δράμας.
Οι κάτοικοι σπιτιού στην οδό Κυκλαμίνων, ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ληστή που είχε μπει στο σπίτι τους από το παράθυρο. Ο κακοποιός ανάγκασε υπό απειλή όπλου, ολόκληρη την οικογένεια να κλειδωθεί στην τουαλέτα του σπιτιού, ενώ κράτησε έξω μόνο την 73χρονη γιαγιά της οικογένειας, για να του υποδείξει που φύλαγαν τα πολύτιμα αντικείμενα, καθώς και τα χρήματα της οικογένειας. Αφού τα μάζεψε, έδεσε την γιαγιά σε μια καρέκλα και έφυγε σαν κύριος.
Χθες (7-4-2010) και ώρα 17:00΄, 42χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας ευρισκόμενος σε κατάστημα ΚΑΦΕΝΕΙΟ σε χωριό του Κ. Νευροκοπίου Δράμας, αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο από πελάτη, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία του. Μετά από έρευνες και συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κ. Νευροκοπίου Δράμας, συνελήφθη ο 42χρονος την 7-4-2010 και ώρα 18.00΄, εντός των ορίων του αυτοφώρου.
- Το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχο.
- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.
-Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας συνελήφθη ένας (1) 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, διότι χθες (11-4-2010) και ώρα 17.30΄, στο Παρανέστι, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη Χώρα μας.
- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.
xirafi.gr

Στόχος διαρρηκτών ιατρεία στα Χανιά

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκαν, χθες το βράδυ, ιδιωτικά ιατρεία στα Χανιά.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες μπήκαν από την κεντρική είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Τζανακάκη σε τρία ιατρεία ιδιωτών. Κατάφεραν να παραβιάσουν με αιχμηρό αντικείμενο την είσοδο σε δύο από αυτά, προκαλώντας υλικές ζημιές στις πόρτες εισόδου τους.
Τα ιατρεία που «χτύπησαν» οι δράστες βρίσκονται στο δεύτερο και τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας. Στο ένα από αυτά, προξένησαν σοβαρές υλικές ζημιές και στο εσωτερικό, ενώ δεν έγινε γνωστό αν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τα άλλα.
Ένα από τα θύματα της εισβολής αναφέρθηκε στο περιστατικό, επισημαίνοντας ότι είναι η δεύτερη φορά που το ιατρείο του γίνεται στόχος αγνώστων. Όπως είπε, την προηγούμενη φορά οι δράστες είχαν αφαιρέσει ένα φορητό υπολογιστή.

"Ρουμάνος απήγαγε ανήλικη"

"Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από χθες 53χρονος από τη Ρουμανία, ο οποίος είχε απαγάγει από τη Λάρισα 16χρονη ομοεθνή του στις 11 Μαρτίου και την υποχρέωνε με τη χρήση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία. Ο δράστης συνελήφθη στην Κατερίνη και..όλο το διάστημα που μεσολάβησε διέμεναν σε αγροικία στην Ελλασώνα. Ο δράστης παραδέχεται τις ερωτικές επαφές αλλά υποστηρίζει ότι γινόταν με τη συναίνεση της ανήλικης."

Εξάρθρωση κυκλώματος αλλοδαπών διακίνησης λαθρομεταναστών

Κύκλωμα που διακινούσε παράνομα μετανάστες στη χώρα μας, έναντι παχυλής αμοιβής, εξάρθρωσε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν ένα φορτηγό να κινείται στη Νέα Ιωνία και το σταμάτησαν για έλεγχο. Μέσα στο κλειδωμένο ψυγείο του οχήματος βρήκαν στοιβαγμένους έξι αλλοδαπούς από το Μπαγκλαντές.
Ο 20χρονος οδηγός, υπήκοος Συρίας, συνελήφθη όπως και οι μετανάστες.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο νεαρός είναι μέλος κυκλώματος που μεταφέρει στην Ελλάδα μετανάστες από Ασιατικές χώρες μέσω Τουρκίας.
Μάλιστα, οι αδίστακτοι κακοποιοί κρατούσαν φυλακισμένα τα θύματά τους σε διάφορα σπίτια, έως ότου τους παραδώσουν τα χρήματα που απαιτούσαν για την μεταφορά τους. Το ποσό κυμαινόταν από 4.000-7.000 ευρώ.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το φορτηγό, δύο κινητά τηλέφωνα και τέσσερα κλειδιά διαμερισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου