Απριλίου 20, 2010

Φόνοι…Ληστειες...Ληστειες...πυροβολισμοι... κ.ο.κ.....

Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Με τραύμα στο στήθος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας άγνωστος, αργά το βράδυ. Ο άνδρας , βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στις 22.30, στην οδό Θησέως 51, στην Καλλιθέα. Το τραύμα στο στήθος από πυροβόλο όπλο είναι σοβαρό, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Δυο ληστείες στην Καλλιθέα σε super market σε δύο λεπτά!

Δυο άγνωστοι μπήκαν με τα όπλα στα χέρια σε super market στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Ακινητοποίησαν τους δεκάδες πελάτες και τους υπαλλήλους, άρπαξαν τα χρήματα από τα ταμεία και εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα...
Την ώρα που τα περιπολικά πήγαιναν στο παραπάνω super market, δυο δράστες εισέβαλαν σε ένα ακόμη της ίδιας αλυσίδας στην οδό Δαβάκη αυτή τη φορά. Οι δύο δράστες έδρασαν με τον ίδιο τρόπο, έβγαλαν όπλα ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες και άρπαξαν τα χρήματα.

Ληστεία με πυροβολισμό σε βενζινάδικο στην Καλλιθέα

Ένοπλη ληστεία στο πρατήριο υγρών καυσίμων με την επωνυμία «AEGEAN», που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δημοσθένους και Λ. Κατσώνη στην Καλλιθέα, σημειώθηκε στη 1:45 τα ξημερώματα.Δύο άτομα εισέβαλαν με την απειλή όπλου στο βενζινάδικο και αφού αφαίρεσαν 300 ευρώ από τις εισπράξεις διέφυγαν με μοτοσικλέτα, που είχαν σταθμεύσει ακριβώς απ’ έξω, πυροβολώντας μάλιστα μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Eμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ στην Κυψέλη

Εμπρηστική επίθεση σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καυκάσου και Φαιδριάδων, στη περιοχή της Κυψέλης, σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 5 τα ξημερώματα.
Το ΑΤΜ τυλίχθηκε στις φλόγες, τις οποίες έθεσαν άμεσα υπό έλεγχο οι άνδρες της Πυροσβεστικής. Στο σημείο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο γκαζάκια και ένα στουπί εμποτισμένο με εύφλεκτο υγρό.

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να του αρπάξουν την τσάντα και τον πυροβόλησαν

Ένα ζευγάρι που περπατούσε στο δρόμο δέχτηκε επίθεση από αγνώστους προκειμένου να τους αρπάξουν την τσάντα που είχαν στην κατοχή τους. Ο άνδρας αντιστάθηκε με συνέπεια ο ένας από τους αγνώστους να τον πυροβολήσει. Οι κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Έχασε τη ζωή του ο 38χρονος που πυροβολήθηκε το πρωΐ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης
Απεβίωσε κατά τη διάρκεια της χειρορυργικής επέμβασης στην οποία υποβαλόταν στο Νοσοκομείο “Παπανικολάου” ο 38χρονος που είχε πυροβοληθεί το πρωΐ από άγνωστο δράστη σε περιοχή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Το άτυχο θύμα δέχθηκε τον πυροβολισμό την ώρα που περίμενε ζευγάρι με το οποίο εργαζόταν μαζί, από το οποίο ο δράστης επιχείρησε να αφαιρέσει την τσάντα. Παρά τις αστυνομικές έρευνες δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο.

www.newsblog.gr

Στο στόχαστρο ληστών πολλές εκκλησίες στην Ευρυτανία

Στόχος ιερόσυλων ληστών για άλλη μια φορά μπήκαν οι εκκλησίες τεσσάρων χωριών της Ευρυτανίας .Ο δράστης ή οι δράστες παραβιάζουν τις πόρτες των εκκλησιών με εύκολο σχετικά τρόπο αφαιρώντας απο αυτές αφιερώματα πιστών κέρματα,αλυσίδες και ρολόγια.Οι μέχρι τώρα εκκλησίες που έχουν υποστεί την βάρβαρη κλοπή απο τους ληστές είναι των χωριών Κρέντη,Χρύσοβα, Βίνιανης, Μαραθιά και Μοναστηρακίου .

http://prassia-eyrytanias.blogspot.com

Ληστεία με λεία 77.000 ευρώ στη ΔΟΥ Ναυπλίου

Ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη ΔΟΥ Ναυπλίου, όταν άγνωστοι αφού παραβίασαν την πόρτα και απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, πέρασαν στα γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδας που στεγάζονται εντός της ΔΟΥ και με τη χρήση ηλεκτρικών τρυπανιών διέρρηξαν δύο χρηματοκιβώτια και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που φτάνει περίπου τα 77.000 ευρώ. Στη συνέχεια, παραβίασαν την πόρτα του γραφείου Παρακαταθηκών και Δανείων και με τον ίδιο τρόπο μπήκαν μέσα και διέρρηξαν δύο χρηματοκιβώτια, από τα οποία αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό παραβόλων του Δημοσίου, χρυσαφικά και τιμαλφή. Ακόμα, διέρρηξαν και χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο γραφείο του υποδιευθυντή της ΔΟΥ, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι.


Διασωληνωμένο το παντρεμένο ζευγάρι που το ξυλοκόπησαν στην Κεφαλλονιά

Το ζευγάρι είχε επιλέξει την Κεφαλλονιά για το γαμήλιο ταξίδι, καθώς ο σύζυγος δούλευε παλιά στο Αργοστόλι και είχε ωραίες αναμνήσεις από το νησί. Το βράδυ της Κυριακής, αφού δείπνησαν, αποφάσισαν να κάνουν μια βόλτα στη γέφυρα του Αργοστολίου, τη διέσχισαν και κατέληξαν στο αλσάκι απέναντι φέρεται να βρέθηκε σε λάθος μέρος την λάθος ώρα. Κάποιοι λένε ότι μάλλον είδαν κάποια συναλλαγή και τους...ξυλοκόπησαν πολύ άγρια με αποτέλεσμα να είναι και οι δύο διασωληνωμένοι στο νοσοκομείο..
Προς το παρόν δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο οι δύο νέοι βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι. Κοντά τους υπήρχαν 2 τσάντες με χρήματα και προσωπικά τους αντικείμενα.
Μεταφέρθηκαν τα χαράματα στο νοσοκομείο Αργοστολίου σε κρίσιμη κατάσταση, με πολύ σοβαρά τραύματα. Εκεί ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργούσε, και έτσι τους παρέλαβε C-130, τους μετέφερε στην Αθήνα και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε πολύ βαριά κατάσταση...

http://korkos.blogspot.com


Βούλγαροι κλέβουν τους... αγρούς των Σερρών

Τον νόμο στα χέρια τους πήραν οι αγρότες της επαρχίας Βισαλτίας των Σερρών. Επιχειρώντας να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι ποιοι είναι οι «ποντικοί» που το τελευταίο δίμηνο κλέβουν τα μπρούτζινα βανάκια από τα αρδευτικά συστήματα, μεταπωλώντας τα σε χυτήρια μετάλλων, έστησαν καρτέρι στους κλέφτες.
Κατά τη χθεσινή περιπολία τους στους αγρούς, οι αγρότες εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες. Μόλις ο οδηγός κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός, εγκατέλειψε τον συνεργό του στα χωράφια και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του. Οι παραγωγοί καταδίωξαν τον κλέφτη μέσα στους αγροτικούς παράδρομους.
Εκείνος έχασε κάποια στιγμή τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει σε δέντρα. Όταν οι αγρότες τον πλησίασαν, όντας πεζός εκείνος πλέον, άρχισε να πετάει εναντίον τους πέτρες και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι, μέσα στα μικρά αρδευτικά κανάλια της περιοχής.
Μέσα στο αυτοκίνητο του Βούλγαρου τσιγγάνου βρέθηκαν περισσότερα από 300 βανάκια αρδευτικού συστήματος.

..ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΗΣΤΕΣ - ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνηση Δωδεκανήσου την Δευτέρα 19 Απριλίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο 21χρονων αλλοδαπών, κατοίκων Φαληρακίου, γιατί όπως προέκυψε από έρευνα και προανάκριση: στις 8.15 της 30ης Μαρτίου αφαίρεσαν από περίπτερο ιδιοκτησίας 38χρονου στο Φαληράκι το χρηματικό ποσό των 3,5 χιλ. ευρώ και επίσης τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου αφαίρεσαν από οικία 24χρονου στις Καλυθιές διάφορα είδη ρουχισμού και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές τα οποίο ανευρέθηκαν στην οικία των δραστών και επιστράφησαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.
http://kalithies.blogspot.com/2010/04/blog-post_20.html

Στον εισαγγελέα δύο αλλοδαποί διακινητές που συνελήφθησαν να διευκολύνουν 9 λαθρομετανάστες…

Στον εισαγγελέα Ορεστιάδας παραπέμφθηκαν οι δύο αλλοδαποί υπήκοοι, Τουρκίας και Λιβάνου, οι οποίοι συνελήφθησαν εχθές το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Μεταξάδων να διευκολύνουν εννέα λαθρομετανάστες να περάσουν παράνομα τα Ελληνικά σύνορα, μέσω του ποταμού Έβρου, με πλαστικές βάρκες. Οι δύο βάρκες, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1600 δολαρίων Αμερικής, που βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων διακινητών, κατασχέθηκαν.

Αθήνα Πολίτες συνέλαβαν Σύριο ληστή

Τέσσερις ληστές είχαν στήσει το καρτέρι τους στην οδό Αταλάντης στην Αθήνα χθες λίγο μετά τις έντεκα το βράδυ.
Πλησίασαν έναν άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν για να τον ληστέψουν. Όταν ο άνδρας αντέδρασε ο ένας απ' αυτούς έβγαλε ένα πιστόλι ηλεκτροσόκ και χτύπησε με αυτό το θύμα.Οι δράστες όμως υπολόγιζαν χωρίς τους περαστικούς που αντέδρασαν πέφτωντας πάνω στους ληστές.
Οι τρεις από τους δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν όμως οι πολίτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν που αποδείχθηκε πως είναι παράνομος μετανάστης από τη Συρία. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τους υπόλοιπους τρεις έχοντας και τις περιγραφές τους από τους πολίτες.

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπές και διαρρήξεις

Για κλοπές και διαρρήξεις συνελήφθη στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 32χρονος αλλοδαπός και αναζητούνται ακόμη δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 ετών, ένας εκ των οποίων διέφυγε κατά τη στιγμή σύλληψης του πρώτου απορρίπτοντας στο οδόστρωμα έξι διαρρηκτικά εργαλεία. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία της προανάκρισης- έρευνας, που διεξήγαγε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη σύλληψη δραστών που διαπράττουν διαρρήξεις, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των τριών αλλοδαπών για μία απόπειρα διάρρηξης και τέσσερις διαρρήξεις σπιτιών, από τα οποία αφαίρεσαν δύο δακτυλίδια, διάφορα χρυσαφικά κι ένα κινητό τηλέφωνο χρηματικής αξίας περίπου (4.000,00) Ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε α) το αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 32χρονου, β) χρηματικό ποσό των οχτακοσίων (800,00) €, γ) ένα κινητό τηλέφωνο, δ) τέσσερα ειδικά διαμορφωμένα διαρρηκτικά εργαλεία (ομοιώματα κλειδιών διάνοιξης θυρών) και δύο κατσαβίδια.



Αλβανοί με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ

Συνελήφθησαν στο Ναύπλιο .Χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, φρέσκα και κολλαριστά,
που μόλις είχαν έρθει από τον… πλαστογράφο! Τόπος πειραματισμού και διάθεσης το Ναύπλιο. Δράστες δυο Αλβανοί...
Κάποια απ’ αυτά τα «έριξαν» στην αγορά, προκαλώντας αναστάτωση, κάποια τα είχαν στην… καβάντζα. Βρίσκονταν καλά κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο αυτοκίνητό τους.

http://paratiritis-news.blogspot.com/2010/04/50.html

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πολυγύρου συνελήφθη στη Συκιά ένας 45χρονος, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 συσκευασία που περιείχε εκρηκτική ύλη (δυναμίτιδα) βάρους 392 γραμμαρίων και ένα ακαριαίο φυτίλι μήκους 235 εκατοστών, χωρίς να δικαιολογεί τη νομιμότητα της κατοχής του.
Επιπλέον σε μισογκρεμισμένη οικία που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 10 εκατοστά έως 28 εκατοστά, τα οποία ο 45χρονος καλλιεργούσε σε πλαστικά δοχεία νερού. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.

halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου