Απριλίου 14, 2010

Ληστείες.... Ληστείες.... Ληστείες....εγκλήματα..... εγκλήματα.....

Yπό την προστασία των συντρόφων Κοεντζόγλου- Καστανίδη

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλλιθέα

Τα ξημερώματα, στις 01:40, ένας άγνωστος με μοτοσικλέτα με την απειλή όπλου λήστεψε το βενζινάδικο της «AEGEAN», επί της Δημοσθένους 272 στην Καλλιθέα.

Τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν 1.450 ευρώ

Τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν σε νεαρό στις 5:30 τα ξημερώματα, ενώ αυτός βρισκόταν επί της οδού Αλεξανδρείας 10-12 στο κέντρο της Αθήνας.
Οι δράστες τον χτύπησαν, τον πέταξαν στο οδόστρωμα και στη συνέχεια του αφαίρεσαν το ποσό των 1.450 ευρώ και προσωπικά του έγγραφα.

Άρπαξε από σούπερ μάρκετ 500 ευρώ

Πεντακόσια ευρώ ήταν η λεία που αποκόμισε ένας άγνωστος από σούπερ μάρκετ επί της οδού Αυλώνος 111, στην Αθήνα. Ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα στις 6:30 και με την απειλή όπλου ζήτησε από τους υπαλλήλους τις εισπράξεις.

Λεία 7.000 ευρώ για κακοποιό

Ληστής «χτύπησε» πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, επί της οδού Λέσβου 14 στην Αθήνα.
Ο δράστης εισήλθε στο κατάστημα χθες βράδυ, λίγο πριν τις 10, και με την απειλή όπλου απαίτησε τις εισπράξεις, οι οποίες ανέρχονταν στο ποσό των 7.000 ευρώ.
Στο στόχαστρο ληστών περίπτερο στο Νέο Ψυχικό
Με την απειλή μαχαιριού ένας κακοποιός λήστεψε χθες, περίπου στις 20:00, ιδιοκτήτη του περιπτέρου , επί της οδού Αγ. Γεωργίου και Χρ. Σμύρνης στο Νέο Ψυχικό, και του αφαίρεσε το ποσό των 300 ευρώ.

Ληστεία και σε σούπερ μάρκετ στο Μοσχάτο

Το σούπερ μάρκετ «ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ», το οποίο βρίσκεται επί της οδού Κοραή 51 στο Μοσχάτο, βρέθηκε στο στόχαστρο ληστών χθες το βράδυ. Δύο δράστες εισήλθαν στο κατάστημα στις 8, λίγο δηλαδή πριν κλείσει. Απειλώντας το προσωπικό με όπλα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
.
Ληστεία σε βενζινάδικο στον Άγιο Δημήτριο

Στον Άγιο Δημήτριο στην οδό Βασ. Όλγας δύο άγνωστοι δράστες πήγαν σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και πήραν 500 ευρώ.

Έκλεψαν το όπλο αστυνομικού

Άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητο αστυνομικού των ΜΑΤ στην οδό Κολοκυνθούς στην Ομόνοια. Αφού το άνοιξαν βρήκαν μέσα το υπηρεσιακό του περίστροφο και φυσικά το άρπαξαν.
Όταν ο αστυνομικός πήγε στο αυτοκίνητο του το βρήκε ανοιχτό και το περίστροφο είχε κάνει φτερά.


Ληστεία και καταδίωξη στο κέντρο του Πειραιά

Επεισοδιακή ληστεία έγινε όπως στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο του Πειραιά, με πυροβολισμό κατά των αστυνομικών και καταδίωξη. Όλα ξεκίνησαν στις 7:27 το πρωί, όταν δύο δράστες έσπασαν την τζαμαρία του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Καραΐσκου 121, χρησιμοποιώντας σύμφωνα με μαρτυρίες πέτρες...
Στη συνέχεια εισέβαλαν στην τράπεζα, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους με όπλα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.
Περιπολικό του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου εντόπισε τους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών, χωρίς εκείνοι να ανταποδώσουν τα πυρά και να υπάρξουν τραυματισμοί.
Οι ληστές εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα και απομακρύνθηκαν πεζή, με τους αστυνομικούς να τους καταδιώκουν.
http://www.piraeuspress.gr

Έγκλημα στην Καλαμαριά

Ο πατέρας της 24χρονης ήταν το τραγικό πρόσωπο που βρήκε τη νεαρή κοπέλα νεκρή, μέσα σε μία λίμνη αίματος, στο διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Η άτυχη κοπέλα ήταν ξαπλωμένη πάνω στο κρεβάτι της και έφερε τραύματα στον λαιμό και το πρόσωπο, πιθανότατα από μαχαίρι, ενώ ο θάνατός της, όπως έχει ξεκαθαρίσει, ο ιατροδικαστής οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη έδινε τον τελευταίο καιρό τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της, προσπαθώντας να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει τα video που έχουν καταγράψει τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης που είναι εγκατεστημένα σε καταστήματα στην περιοχή και στα οποία φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του δράστη.

"Πηρε 500 και εγινε αφαντος!"
"Στο κεντρο της θεσσαλονικης αγνωστος ζητησε απο ηλικιωμένη το ποσο των 500 ευρω για δηθεν υπολογιστη που παραγγειλε ο γιος της!κυριος ανεβηκε με το ασανσερ στο διαμερισμα και πηρε 500 ευρω μετρητα!στο σημειο εφτασαν δυναμεις της ομαδας Ζ! "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Διέρρηξαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το Δήμο Καλυμνιων

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Δημοτικό Μέγαρο του Δημου Καλυμνιων έπεσε θύμα διαρρηκτών, χωρίς ευτυχώς θετικά γι αυτούς όμως αποτελέσματα...
Όλα τα είχε η Μαριορη ο φερετζές της έλειπε που λέει και ο απλός λαός
Τις πρώτες πρωινές ώρες Σαββάτου προς Κυριακή άγνωστοι τον αριθμό διαρρήκτες ,εκμεταλλευόμενοι τις εργασίες που εκτελούνται το τελευταίο διάστημα για την αποκατάσταση της παλιάς Αγοράς ,που βρίσκεται σε συνεχεία του Δημοτικού Μεγάρου, έσπασαν ένα από τα τζάμια των εξωτερικών παραθύρων και εισήλθαν στο εσωτερικό του.
Στην συνέχεια έσπασαν ένα από τα δυο μικρά πορτάκια του τμήματος του ταμείου του Δημου ,στην αποτυχία τους μάλλον να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο που βρίσκεται στο εσωτερικό του γραφείου, έσπασαν μερικά μικρά συρταρακια γραφείου των υπαλλήλων χωρίς όμως να πάρουν μαζί τους τίποτα αφού εκτός από μερικά νομίσματα δεν υπήρχαν καθόλου χαρτονομίσματα !!
Οι διαρρήκτες στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο διπλανό γραφείο της οικονομικής υπηρεσίας χωρίς και εκεί να έχουν θετικά αποτελέσματα γι αυτούς .
Ήδη από το πρωί η άνδρες του Α.Τ Καλυμνου διενεργούν ελέγχους ως προς την αναζήτηση των διαρρηκτών, που να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά ,αφού και πέρσι το Δημοτικό Μέγαρο Καλυμνου είχε πέσει θύμα διαρρηκτών χωρίς απτά φυσικά αποτελέσματα.

www.kalymniansvoice.gr

Διαρρήκτες μπήκαν στα σπίτια τους την ώρα που κοιμόντουσαν

Άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική είσοδο σε σπίτι στο Ριζόμυλο και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο του ισογείου, όπου κοιμόταν ο 62χρονος πατέρας και ο 26χρονος γιος, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ που υπήρχε σε πορτοφόλι και στη συνέχεια άρπαξαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου που βρισκόταν στην αυλή.
Αμέσως μετά κατευθύνθηκαν στο αυτοκίνητο, το έβαλαν μπροστά και εξαφανίστηκαν.
Οι παθόντες διαπίστωναν το πρωί την κλοπή, την οποία κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου.
Λίγες ώρες αργότερα, άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» σε καφετέρια του Ριζόμυλου, ιδιοκτησίας 51χρονου, και ειδικότερα κατά το χρονικό διάστημα από τις 3 έως τις 6 τα ξημερώματα.
Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του καταστήματος και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το ποσό των 750 ευρώ.
Πήραν επίσης δύο πορτοφόλια, για τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος των χρημάτων που περιείχαν, ένα φορητό υπολογιστή αξίας 3.000 ευρώ, 10 μπουκάλια ουίσκι και πέντε μπουκάλια βότκα.
Από εσωτερική σκάλα ανέβηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη της καφετέριας, απ’ όπου και άρπαξαν δύο φωτογραφικές μηχανές, τρία κινητά τηλέφωνα και τρεις μπιζουτιέρες γεμάτες κοσμήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων δεν μπορεί ακόμη να προσδιοριστεί.
Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

Ηλικιωμένο ζευγάρι θύμα ληστείας

Θύμα ληστείας έπεσε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ξηρολίμνη Κοζάνης.
Δύο άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι των υπερήλικων, μέρα μεσημέρι, και «σήκωσαν» το κομπόδεμά τους, που ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ.
Σύμφωνα με μία εκδοχή, οι δράστες φίμωσαν τους δύο υπέργηρους, οπότε έψαξαν με την άνεσή τους το σπίτι, βρήκαν τα χρήματα, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.
Οι γέροντες, μάλιστα, έχουν σοβαρά προβλήματα όρασης και ακοής, οπότε οι καταθέσεις τους δεν μπορούν να βοηθήσουν την Αστυνομία.
Ίσως, όμως, να έριχνε κάποιο φως στην υπόθεση, η κατάθεση ενός κατοίκου του χωριού, ο οποίος φέρεται να είδε τους δράστες.

Πηγή: ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

Ληστεία με… σημείωμα στο Μεσολόγγι

Λίγο μετά τις 09:00 χθες το πρωί, στην Εθνική Τράπεζα στο Μεσολόγγι, ένας άγνωστος προσποιούμενος τον πελάτη έδειξε στην ταμία ένα σημείωμα που έγραφε: «Ληστεία. Μην κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Δώσε όσα χρήματα έχεις γιατί θα πυροβολήσω». Ο άνδρας δεν είχε μαζί του όπλο, αλλά η ταμίας της Τράπεζας, πανικόβλητη, του έδωσε το ποσό των 2.000 ευρώ που βρισκόταν στο ταμείο της. Ο άγνωστος πήρε τα χρήματα και αναχώρησε με τα πόδια... σαν κύριος!

Πηγή: thebest.gr

Κλέβουν χαλκό από εργοτάξια της Ρόδου

Τις κλοπές χαλκού από εργοτάξια στη Ρόδο καταγγέλλουν το Τ.Ε.Ε. Δωδεκανήσου, οι εργολήπτες δημοσίων έργων και οι εργολάβοι του νησιού. Με επιστολή τους προς τον γ.γ. της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον νομάρχη Δωδεκανήσου, τον δήμαρχο Ροδίων, τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, τον αστυνομικό διευθυντή, το Ε.Β.Ε.Δ. και την Τ.Ε.Δ.Κ., καταγγέλλουν τη συστηματική κλοπή του χαλκού από τσιγγάνους και ζητούν την παρέμβασή τους, καθώς η κατάσταση αυτή, των κατ' εξακολούθησιν κλοπών, συνεχίζεται εδώ και χρόνια.

Πηγή: paraponarodos.blogspot.com

Ληστεία με καλάσνικοφ σε βενζινάδικο στην Κόρινθο

Την 22:45΄ ώρα της 12-04-2010 στo Βέλο Κορινθίας , δυο άγνωστοι δράστες, πιθανότατα αλλοδαποί, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους (φορώντας κουκούλες), εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων τύπου KALASNIKOV, αφού ακινητοποίησαν τους δύο υπαλλήλους, αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό. Δράστες στη συνέχεια διέφυγαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.
Επακολούθησαν εκτεταμένες κινητοποιήσεις Αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
.
ΗΡΑΚΛΕΙΟ Παγανιά με όπλα μέρα μεσημέρι

Έτοιμοι να πάρουν το νόμο στα χέρια τους δηλώνουν πολίτες του Ηρακλείου, βλέποντας ότι δεν μπορούν να προστατευθούν από τους ληστές και τους διαρρήκτες.
Τα περιστατικά αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητας με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες να φοβούνται ότι αυτοί θα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο των εγκληματιών.
Η αύξηση των κρουσμάτων εγείρει προβληματισμό και στις Αστυνομικές Αρχές που ψάχνουν το… αντίδοτο, ενώ έντονη ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι τώρα οι δράστες χτυπούν ακόμη και σε ώρες αιχμής με στόχο πολλές φορές λίγα ευρώ.
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, καθώς ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε μπορεί να βρεθεί με ένα όπλο στραμμένο πάνω του.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση των ιατρείων της ιδιωτικής κλινικής «Ασκληπιός», όταν χθες το μεσημέρι άγνωστος δράστης εισέβαλε σε αυτή με όπλο και, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος, ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα που υπήρχαν, όχι στο ταμείο αλλά σε ένα μπλε τσαντάκι που χρησιμοποιείται για τις εισπράξεις, κάτι που σημαίνει ότι ο δράστης είχε παρακολουθήσει τις κινήσεις των υπαλλήλων τις προηγούμενες ημέρες και γνώριζε που έβαζαν τα χρήματα.

Οταν όμως η υπάλληλος τού είπε ότι δεν υπήρχαν λεφτά εντός του χώρου, τότε αυτός βγήκε έξω και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Νιώθουμε απροστάτευτοι και φοβόμαστε για τη ζωή μας» είπε υπάλληλος της κλινικής, μιλώντας στην «Τ».
Λίγη ώρα νωρίτερα, είχαν σημειωθεί δύο ακόμη απόπειρες, με τους αστυνομικούς να ερευνούν αν πρόκειται για τα ίδια άτομα που επιτέθηκαν διαδοχικά σε επιχειρήσεις στη Γιόφυρο και σε άλλη στην οδό Μαυσώλου, με όπλα στα χέρια και κρυμμένα χαρακτηριστικά. Ενώ προχθές το βράδυ σημειώθηκαν άλλες πέντε διαρρήξεις σε καταστήματα στη λεωφόρο Κνωσού αλλά και πέντε αυτοκίνητα.
Σε ζαχαροπλαστείο
Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, οι δράστες γίνονται αντιληπτοί έγκαιρα και δεν καταφέρνουν να ξεφύγουν τη σύλληψη. Οπως στην περίπτωση ενός 24χρονου, ο οποίος συνελήφθη, γιατί είχε αφαιρέσει από ζαχαροπλαστείο προϊόντα συνολικής αξίας 33,60 ευρώ. Οπως προέκυψε, μάλιστα, ο ίδιος είχε ξαναεισβάλει στο κατάστημα στις 7 Απριλίου, κλέβοντας τότε 90 ευρώ.
Ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ένας ακόμη κλέφτης, 23 χρονών, γιατί, σύμφωνα με καταγγελία υπεύθυνου σούπερ-μάρκετ, είχε αφαιρέσει από το κατάστημα διάφορα είδη, τα οποία και πέταξε όταν έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του, μάλιστα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 1,8 γραμμαρίων.

Του Ανδρέα
Κριτσωτάκη - ΤΟΛΜΗ

Πακιστανός διαρρήκτης Έκλεψε αυτοκίνητο στην Αυλίδα, τον συνέλαβαν στην Καβάλα

Στα… χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 18χρονος Πακιστανός διαρρήκτης, ο οποίος όπως αποδείχθηκε ήταν και δουλέμπορος. Συγκεκριμένα, ο 18χρονος αλλοδαπός είχε διαρρήξει οικία στην Αυλίδα στις 6 Μαρτίου και είχε διαφύγει με το αυτοκίνητο της οικογενείας.
Ο δράστης συνελήφθη χθες το μεσημέρι στις 3:30, στον κόμβο Άγιου Σίλα Καβάλας, στην Εγνατία οδό, από άνδρες του τμήματος συνοριακής φύλαξης Κοτίλης. Όπως αποδείχθηκε βρισκόταν παρανόμως στην χώρα μας, αφού δεν διαθέτει χαρτιά.
Με το κλεμμένο αυτοκίνητό του μετέφερε πέντε οικονομικούς μετανάστες. Μάλιστα, στη θέα των συνοριοφυλάκων προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.
Συλλήψεις αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
Τέσσερις νεαροί άντρες συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών.
Συγκριμένα, το μεσημέρι η αστυνομία συνέλαβε δύο αλλοδαπούς ηλικίας 27 και 28 ετών, για διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών.
Στην κατοχή και την οικία του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 κιλά και 76 γραμμάρια χασίς, 45,6 γραμμάρια κοκαΐνης, το ποσό των 210 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Στην κατοχή του δευτέρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και 565 ευρώ, προερχόμενα από παράνομες συναλλαγές. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμεί το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Στην Άνω Τούμπα το μεσημέρι συνελήφθησαν άλλοι δυο νεαροί ηλικίας 26 και 29 ετών, επειδή διαπιστώθηκε ότι κατείχαν 52 γραμμάρια ηρωίνης. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του πρώτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη μικτού βάρους 208 γραμμαρίων, χρηματικό ποσό 900 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΣ .ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ

Ο αλλοδαπός εργάτης βρέθηκε απανθρακωμένος. Θύμα ένας Πακιστανός εργάτης, που βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε κοντέινερ εργοστασίου ζωοτροφών, στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Τον άτυχο εργάτη, που εργαζόταν στο εργοστάσιο, βρήκε συνάδελφός του, που ειδοποίησε τη διοίκηση και την αστυνομία.
Το θύμα ήταν απανθρακωμένο, από το ύψος του στήθους και κάτω και έφερε τραύματα στη δεξιά κροταφική χώρα και στο λαιμό.
Η αστυνομία παίρνει καταθέσεις και συλλέγει στοιχεία, για να φτάσει στο δολοφόνο
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες του εγκλήματος είναι τέσσερις και στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται οι τρεις, με τα στοιχεία αυτού που αναζητείται να είναι γνωστά. Οι δράστες είναι ομοεθνής του θύματος.

Διαλεύκανση διαρρήξεων στον Βόλο με δράστες Αλβανούς

Σταμάτησε η …δραστηριότητα στον Βόλο για δύο Αλβανούς ηλικίας 19 και 24 ετών, με τον δεύτερο να συλλαμβάνεται και τον πρώτο να αναζητείται από την Ασφάλεια Βόλου.Οι δύο Αλβανοί, παραβίασαν ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 34χρονου Βολιώτη και αφαίρεσαν ηχοσύστημα αξίας 2.500 ευρώ ...
Ο 24χρονος προσήχθη στην Ασφάλεια Βόλου και από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος που βρίσκεται παράνομα στην Ελλάδα, είναι ο δράστης παλαιότερων κλοπών, όταν διέρρηξε ΙΧΕ αυτοκίνητο 27χρονου συμπατριώτη του αφαιρώντας ηχοσύστημα αξίας 2.100 ευρώ και 30 ευρώ, έκλεψε κρατική μοτοσικλέτα 36χρονου Βολιώτη η οποία βρέθηκε έξω από την οικία του 19χρονου χωρίς κινητήρα και πινακίδων.
Στην κατοχή του συλληφθέντα 24χρονου, βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, ενώ σε βάρος και των δύο σχηματίστηκε δικογραφία.

http://www.trikalanews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου