Φεβρουαρίου 28, 2010

Πυροβόλησαν και σκότωσαν 30χρονο αλλοδαπό στον Κορυδαλλό.

-Επίθεση από άγνωστη δράστη η οποία επέβαινε σε μηχανάκι δέχθηκε μια γυναίκα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ διερχόταν πεζή στη συμβολή των οδών Παρνασσού και Πέλλης, στην περιοχή του Χαλανδρίου.Με την απειλεί μαχαιριού της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και μία αλυσίδα λαιμού, και στη συνέχεια διέφυγε.

-Λίγο μετά τις εννιά το βράδυ του Σαββάτου, αστυνομικοί εντόπισαν στην οδό Απόλλωνος 4, στον Κορυδαλλό, έναν άνδρα ηλικίας περίπου τριάντα ετών, τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο στο θώρακα. Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβει το γεγονός, ενώ η αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών

-Λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, στη συμβολή των οδών Εφέσσου και Πλαστήρα, δύο άγνωστοι δράστες μπήκαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου πήραν 2.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

-Στην Καλλιθέα γύρω στις 19:00, στην οδό Γρυπάρη και πάλι δύο δράστες με την απειλή όπλου μπήκαν σε σούπερ μάρκετ, πήραν από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό και έφυγαν.

-Στις 20:15 το βράδυ ένας νεαρός ήταν στο μηχανάκι του, στο Περιστέρι..στην οδό Θεμιστοκλέους .Εκει τον σταμάτησε ένας άγνωστο κρατώντας όπλο στο χέρι. Του είπε να κατέβει αμέσως και τρομοκρατημένος ο νεαρός κατέβηκε από το μηχανάκι του. Τότε ο δράστης ανέβηκε σε αυτό και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

-Γύρω στις 21:00 στην Αθήνα, άγνωστος μπήκε σε ψιλικατζίδικο, και με την απειλή όπλου πήρε τα λεφτά και έφυγε.

-Στις 22.16 στην Αθήνα, στην οδό Λεωνίδου 7, έξι άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε καφενείο και με αιχμηρό αντικείμενο τραυμάτισαν τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του και προκάλεσαν αρκετές φθορές στο κατάστημα. Δεν αναφέρθηκε κλοπή και η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για προσωπικές διαφορές.

-Στην Πλατεία Κοτζιά, η αστυνομία συνέλαβε έναν Παλαιστίνιο γύρω στις 22:15 ,γιατί μαζί με συνεργό του που αναζητείται, με τη χρήση σωματικής βίας, πήραν από Έλληνα το κινητό του τηλέφωνο και άγνωστο χρηματικό ποσό.

-Στις 23.08 στην Αθήνα, στην οδό Σίφνου 17, δύο άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε ψιλικατζίδικο και με την απειλή όπλου, πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες έφυγαν με κλεμμένο μηχανάκι.

-Φωτιά ξέσπασε στη 01:15 τα ξημερώματα, σε ένα Ι.Χ.που βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Μενάνδρου 19Α στο κέντρο της Αθήνας.Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες, οι οποίοι κατέσβησαν τη φωτιά, ωστόσο, το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.Λίγα λεπτά νωρίτερα στη 01:12 τα ξημερώματα, δύο ακόμα οχήματα και ένας κάδος απορριμμάτων παραδόθηκαν στις φλόγες, στη συμβολή των οδών Μελανθίου και Παλλάδος στην περιοχή του Ψυρρή.

-Γύρω στην 01:21 το πρωί στην Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού και άλλων αιχμηρών αντικειμένων ακινητοποίησαν δύο πεζούς. Αφού τραυμάτισαν τον έναν με το μαχαίρι, τους πήραν τα χρήματα τους και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

-Με πέτρες και βόμβες μολότοφ επιτέθηκε τα ξημερώματα ομάδα περίπου 15 κουκουλοφόρων εναντίον αστυνομικών που βρίσκονταν στην οδό Ιπποκράτους, στα Εξάρχεια.Στη 01:30, οι νεαροί πλησίασαν τους αστυνομικούς και πέταξαν εναντίον τους πέτρες και μολότοφ, πριν χαθούν στα στενά των Εξαρχείων.Από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς, ούτε προκλήθηκαν ζημιές.-Τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στις 02:25 στα Πετράλωνα στη συμβολή των οδών Μελενίκου και Αγ. Όρους, τρεις άγνωστοι δράστες, με χρήση σωματικής βίας, πήραν την τσάντα αλλοδαπής, η οποία περιείχε προσωπικά της έγγραφα.

-Στο στόχαστρο ληστών μπήκαν οι εισπράξεις των κινηματογράφων Village στο Δέλτα Φαλήρου, τα ξημερώματα. Άγνωστοι μπήκαν στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, περίπου στις 02:00 , την ώρα που γινόταν η καταμέτρηση και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους με την απειλή όπλου, αλλά και χειροβομβίδας! Άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό και εξαφανίστηκαν.

-Στις 04:45 το πρωί στην οδό Ηπείρου, δύο άγνωστοι δράστες, πλησίασαν δύο αλλοδαπούς και με χρήση σωματικής βίας, τους πήραν προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά.

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου