Δεκεμβρίου 09, 2009

Συνοδική έγκριση συμμετοχής σε οικουμενιστικό διάλογο για την εκπαίδευση

Στη σημερινή (9/12/2009) της συνεδρία η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος «ενέκρινε την συμμετοχή της Εκκλησίας της Ελλάδος στην Β΄ Συνάντηση της Ομάδος Εργασίας του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Εκκλησιών για την εκπαίδευση, η οποία θα συγκληθεί στο Στρασβούργο, από 27 έως 28 Δεκεμβρίου ε.ε.».

Ως γνωστόν το Συμβούλιο Ευρωπαϊκών Εκκλησιών είναι ένα ακόμη όργανο του οικουμενισμού, παρόμοιο με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, σε επίπεδο όμως ευρωπαϊκό.......
Σε αυτό συμμετέχουν «Εκκλησίες» με την οικουμενιστική έννοια του όρου δηλ. και Ορθόδοξοι αλλά και Παπικοί και Προτεστάντες πάσης φύσεως. Με αυτούς όλους η Εκκλησία της Ελλάδος συνοδικώς αποφάσισε να συζητήσει για ζητήματα εκπαίδευσης!
Τη στιγμή που σιωπά για τον πόλεμο εναντίον των εικόνων στις τάξεις, του μαθήματος των Θρησκευτικών, της πρωινής προσευχής, των Αρχαίων και της Ιστορίας, σπεύδει να συμμετάσχει σε ένα διάλογο με ετεροδόξους για την εκπαίδευση! Δεν γνωρίζουμε ποιος θα εκπροσωπήσει την Εκκλησία της Ελλάδος στον οικουμενιστικό αυτό διάλογο για την παιδεία. Είναι πάντως περισσότερο από βέβαιο ότι τα πορίσματα του διαλόγου θα στοχεύουν στην διαμόρφωση μιας παιδείας προσανατολισμένης οικουμενιστικά και υποταγμένης στις επιταγές της Νέας Τάξης.

MHN AΠΟΡΗΤΕ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου