Δεκεμβρίου 09, 2009

Ο τρελός είδε τον μεθυσμένο και φοβήθηκε

Λασίθι: 49χρονος αυτοκτόνησε αφού σκότωσε τη φίλη του

Τέλος στη ζωή του έδωσε τα ξημερώματα 49χρονος από το Μακρύ Γιαλό Λασιθίου, ο οποίος νωρίτερα είχε σκοτώσει πυροβολώντας στο κεφάλι τη Ρωσίδα φίλη του και είχε τραυματίσει 39χρονο ιδιοκτήτη μπαρ.

Οπως ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου, χθες στις 20:00, ο 49χρονος ενώ διασκέδαζε σε μπαρ μαζί με άλλους τρεις θαμώνες, την αλλοδαπή φίλη του υπήκοο Ρωσίας, ετών 31, και τον 39χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του μπαρ, αφού φιλονίκησε με ημεδαπό θαμώνα (μέλος της παρέας του), πήγε στο αυτοκίνητό του από όπου πήρε ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο και επιστρέφοντας στο μπαρ, όπου βρισκόταν η παρέα του, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι την αλλοδαπή φίλη του και σοβαρά στην κοιλιακή και άνω θωρακική χώρα τον ιδιοκτήτη του μπαρ.

Μετά την πράξη του, ο δράστης εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος με το αυτοκίνητό του παίρνοντας μαζί του το κυνηγετικό όπλο και κατευθύνθηκε προς την Ιεράπετρα.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, αποκλείοντας με συνεργεία ελέγχου κομβικά σημεία του οδικού δικτύου του Νομού για εντοπισμό του δράστη.

Περί ώρα 21:20 ο δράστης οδηγώντας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, εντοπίστηκε στον κόμβο Κριτσάς Αγίου Νικολάου από συνεργείο ελέγχου να κινείται με κατεύθυνση προς Ηράκλειο. Δικυκλιστής τροχονόμος έκανε σήμα στον οδηγό-δράστη και ακινητοποίησε το αυτοκίνητο. Προσεγγίζοντάς το ΙΧ σε απόσταση ασφαλείας ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι οδηγός κρατούσε μονόκαννο κυνηγετικό όπλο με το οποίο απειλούσε ότι θα αυτοπυροβοληθεί.

Αμέσως ζητήθηκε συνδρομή από άλλες αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες μετέβησαν άμεσα και απέκλεισαν την περιοχή, λαμβάνοντας σε ικανή απόσταση ασφαλείας μέτρα τάξης-τροχαίας και ασφαλείας. Στο σημείο κλήθηκε διαπραγματευτής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου, ο οποίος άρχισε αμέσως τη διαπραγμάτευση μαζί του. Επίσης κλήθηκαν και μετέβησαν στο σημείο ο κ. Εισαγγελέας Λασιθίου, η Ομάδα Ειδικών αποστολών, συγγενικά του πρόσωπα με τα οποία διατηρούσε άριστες σχέσεις, σταθμός ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου.

Στις 23:15 ώρα κι ενώ ο 49χρονος συνομιλούσε με την αδελφή του, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του, παρουσία εισαγγελέα, διαπραγματευτή, αστυνομικών και συγγενικών του προσώπων. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που είχε κληθεί από νωρίς και βρισκόταν στο σημείο, μεταφέρθηκε αμέσως στο Γ.Ν.Ν. Αγίου Νικολάου, όπου νοσηλευόμενος στην Μ.Ε.Θ. σε κρίσιμη κατάσταση απεβίωσε γύρω στις 2:45.

NAFTEMPORIKI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου