Δεκεμβρίου 10, 2009

Σύλληψη Πλιατσικολόγων Αλβανών στη Μεσσηνία

Αστυνομικοί του τμήματος Γαργαλιάνων συνέλαβαν εντός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που εκτελούσε το δρομολόγιο Γαργαλιάνοι - Αθήνα, τρεις Αλβανούς 17, 22 και 25 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πολλά κοσμήματα, (δακτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια κλπ), που αποτελούσαν προϊόν κλοπής από την περιοχή, καθώς επίσης τρία κινητά τηλέφωνα και ογδόντα ευρώ.
Αρκετά από τα κοσμήματα είχαν κλαπεί από κατοικία στο χωριό Μουζάκι Γαργαλιάνων και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων κι αναζητούνται οι κάτοχοί τους.


-Σε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό κατέληξε η ληστεία που διέπραξαν τέσσερις κακοποιοί τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Ραφήνα. Λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα οι κακοποιοί εισέβαλαν σε διαμέρισμα της οδού Στέφανου Περρή 29-31 στο κέντρο της Ραφήνας, όπου διαμένει ένα ζευγάρι αλλοδαπών. Χωρίς να χάσουν λεπτό και παρόλο που οι ιδιοκτήτες τους αντιλήφθηκαν, απειλώντας τους με όπλο άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο υπήρχαν 30.000 ευρώ και έφυγαν.
Περίπου 45 λεπτά αργότερα η μπλε BMW των ληστών με τις Πολωνικές πινακίδες βρέθηκε στο Ψυχικό, όπου στην οδό Μουσών ο οδηγός που είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας από τους ληστές, τον οποίο οι άλλοι τρεις εγκατέλειψαν μέσα στο αυτοκίνητο και εξαφανίσθηκαν.

Μέσα στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί βρήκαν δύο πιστόλια, κουκούλες και το χρηματοκιβώτιο.
Ο ληστής που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο, είναι από τη Ρουμανία, ενώ οι αστυνομικοί γνωρίζουν της ταυτότητα και των συνεργών του και όπως εκτιμούν, η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου.

-Στόχος για δεύτερη φορά μέσα σε έναν χρόνο έγινε το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «Παρρά», που βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας.

Οι κακοποιοί έδρασαν αστραπιαία, ενώ δεν πτοήθηκαν ούτε από την ενεργοποίηση του συναγερμού.
Με ένα βαρύ αντικείμενο έσπασαν την τζαμαρία στην κεντρική είσοδο και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αφαίρεσαν 11 φορητούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.
Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό.
Στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία, η οποία και έχει στα χέρια της το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας που διαθέτει το κατάστημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, ενώ φορούσαν γάντια.

Πηγή: Πατρίς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου