Νοεμβρίου 09, 2009

Ληστείες, Ληστείες, Ληστείες.

Ληστεύουν από οργή γιατί δεν έχουν πολιτικά δικαιώματα;

Αστυνομικοί εντόπισαν στη Μεταμόρφωση ένα κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Τζάγκουαρ στο οποίο επέβαιναν τρεις Αλβανοί και μία γυναίκα, ρωσικής καταγωγής. Όταν κατάλαβαν ότι η Αστυνομία τους εντόπισε, πάτησαν γκάζι και προσπάθησαν να διαφύγουν. Τότε ξεκίνησε άγρια καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 12 περιπολικά. Οι επιβαίνοντες στο κλεμμένο αυτοκίνητο, όταν κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να ξεφύγουν, άρχισαν να πετούν όπλα και άλλα αντικείμενα στο δρόμο. Η άγρια καταδίωξη κατέληξε στα Οινόφυτα. σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα από περιπολικά της Άμεσης Δράσης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Στόχος στη Μεταμόρφωση ήταν να ληστέψουν ένα πρατήριο υγρών καυσίμων .Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν στολές της Αστυνομίας.

Αλβανοί στην Πάτρα. Πέντε αλβανοί, οι οποίοι ζουν και δρουν στην Πάτρα, αποτελούν συμμορία που στις 8 Νοεμβρίου, προσπάθησε να ληστέψει πρατήριο υγρών καυσίμων.
Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία, ενώ οι πέντε Αλβανοί τον τραυμάτισαν ελαφριά με κλομπ και τον απείλησαν με καραμπίνα. Πριν προλάβουν να πάρουν τα χρήματα, κατέφθασε η Αστυνομία. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, καταδιώχτηκαν και συνελήφθη ο ένας, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται από τις Αρχές. Ο συλληφθης ομολόγησε ότι στο παρελθόν είχαν διαπράξει άλλη μία ληστεία με λεία 400 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ έκαναν άλλες δύο απόπειρες.

Αλβανοί στη Θεσσαλονίκη. Είκοσι Αλβανοί μπήκαν σε καφετερία στην οδό Διστόμου 28, το βράδυ του Σαββάτου, ψάχνοντας μια άλλη ομάδα ομοεθνών τους.
Όταν μπήκαν , ένας από τους είκοσι σήκωσε όπλο και πυροβόλησε, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματίσει κανένα.Ακολούθησε συμπλοκή σώμα με σώμα στην οποία τραυματίσθηκαν δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας.
Ο ένας από τους Αλβανούς τραυματίες παραμένει νοσηλευόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου