Νοεμβρίου 09, 2009

Έρχονται συνεχώς και νέοι λαθροψηφοφόροι

Αφού τους υποσχέθηκαν υπηκοότητα και πολιτικά δικαιώματα
Δεκάδες παράνομοι οικονομικοί μετανάστες εντοπίστηκαν τις τελευταίες ώρες από άνδρες του Λιμενικού στο Αιγαίο.

Στα ανοιχτά της Σάμου εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά του Πυθεγορείου, 35 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι επέβαιναν σε φουσκωτό. Όπως είπαν στους λιμενικούς, είχαν ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια.Xτες το βράδυ, οι Λιμενικοί εντόπισαν στην ίδια περιοχή άλλο φουσκωτό, στο οποίο επέβαιναν 22 παράνομοι μετανάστες.
Ακόμη 29 μετανάστες –ανάμεσά τους και 10 παιδιά- εντοπίστηκαν χθες το βράδυ δύο ναυτικά μίλια ανοιχτά της Λέσβου, ενώ επέβαιναν σε φουσκωτό. Μαζί τους ήταν και δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 18 και 16 ετών.
Όλοι οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε προληπτικές εξετάσεις,(σε βάρος του ελλείμματος του ασφαλιστικού μας συστήματος).

Αυτούς τους καημένους θα αποφυλακίσει ο Καστανίδης;

Ένας 27χρονος τοξικομανής, προσπάθησε να ληστέψει μια 16χρονη κοπέλα που περπατούσε στους δρόμους του Αλίμου.Αν και την έσπρωξε και την πέταξε κάτω για να της αρπάξει τα χρήματα που είχε, η 16χρονη, αφού κατάφερε να σηκωθεί, άρχισε να τον γρονθοκοπεί μέχρι, που μετά από λίγα λεπτά, έφτασε η Αστυνομία, που συνέλαβε τον επίδοξο ληστή.
(ο «καημένος» θα βρισκόταν σε στέρηση και για αυτό θα αφεθεί ελεύθερος .(με περιοριστικούς όρους) και θα υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνει)!
Σπ.Χ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου