Μαΐου 19, 2009

Οικογενειακή τραγωδία στην Καλλιθέα

Σήμερα το απόγευμα στην Καλλιθέα, ένας ανδρας, ηλικίας 40 ετών, σκότωσε την 26χρονη γυναίκα του, κόβοντάς της το λαιμό και στη συνέχεια έπεσε από το μπαλκόνι, κρατώντας αγκαλιά τα δύο τους παιδιά. Τόσο ο ίδιος όσο και το ένα από αυτά, ηλικίας δύο ετών, βρήκαν τραγικό θάνατο.
Το δεύτερο παιδί τους, τριών ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένο.H απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 15:20 στην οδό Σόλωνος 44 στην Καλλιθέα.
Πρόκειται για τον ηλικίας 40 ετών Νίκο Κυριαζή, ο οποίος, ύστερα από έντονο καβγά, "έσφαξε" την 26χρονη σύζυγό του στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που βρίσκεται στον 5ο όροφο πολυκατοικίας. Στη συνέχεια, πήρε αγκαλιά τα παιδιά τους, δύο αγοράκια μόλις 2 και 3 ετών και πήδηξε από τον 5ο όροφο στην ταράτσα παρακείμενου 2όροφου κτιρίου. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το διαμέρισμα, βρήκαν ιδιόχειρο σημείωμα του συζυγοκτόνου, παιδοκτόνου και αυτόχειρα, στο οποίο δεν εξηγεί τους λόγους της ενέργειας του, δίνει ωστόσο οδηγίες στους συγγενείς του για το πώς θέλει να γίνει η ταφή των μελών της οικογενείας του. Συγκεκριμένα, ζητά εκείνος και τα παιδιά να ταφούν μαζί στο Φλόκα Ηλείας, ενώ η σύζυγός του "στη μάνα της", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η 26χρονη εργαζόταν στο Λιμενικό, ενώ ο Νίκος Κυριαζής ήταν άνεργος,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου