Μαΐου 05, 2009

Οι πρώτες ληστείες της Μέρας.(Από ντόπιους και αλλοδαπούς).


Η απαλλαγή του υπουργού ενθάρρυνε το έγκλημα και από νωρίς το πρωί οι ληστές έπιασαν δουλειά.

-Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωΐ σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με λεία 12.000 ευρώ. Ένας άνδρας που φορούσε κράνος, ακινητοποίησε με την απειλή καραμπίνας τους υπαλλήλους της τράπεζας και αφου πήρε τα χρήματα διέφυγε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
-Ληστεία σε κατάστημα της τράπεζας Proton επί της Λ. Ηρακλείου 301 στη Ν. Ιωνία σημειώθηκε στις 8:21 το πρωΐ. Ενας άνδρας με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν και διέφυγε.
Ωστόσο άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου εξάρθρωσαν « Ενδεκαμελή σπείρα αλλοδαπών και ημεδαπών, που κατηγορούνται για ληστείες, διακεκριμμένες κλοπές, φθορές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος».
Κάτι είναι και αυτό.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρετίζουμε όλους τους Συνέλληνες που συμπαρατάχθηκαν στην Ομόνοια εναντίον των εγκληματικών συμμοριών που υποθάλπουν λαθρομετανάστες χρησιμοποιώντας τους ως μοχλό αποδόμησης της Ελληνικής Κοινωνίας. Συσπειρωθήκαμε, ανεξαρτήτως επί μέρους τοποθέτησης και μακράν προσωποληπτικών επιλογών, τιθέμενοι στο πλευρό των Πολιτών σε ότι αφορά την προστασία τους από την εγκληματική δράση λαθρομεταναστών και υποκινητών τους.
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή