Μαρτίου 01, 2009

Οι τίτλοι των Κυριακάτικων εφημερίδων.


Η σύνοδος κορυφής της ΕΕ, η νομιμοποίηση των ημιυπαιθρίων χώρων των διαμερισμάτων, τα δημόσια οικονομικά,οι δημοσκοπήσεις και οι πολιτικές εξελίξεις, και η απόδραση Παλαιοκώστα απασχολούν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Κυριακή.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κόβονται επιδόματα 500 εκατ. ευρώ! Η κρίση φέρνει άδοξο τέλος στο γαϊτανάκι των "κρυφών" λογαριασμών 150.000 δημοσίων υπαλλήλων".

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ της Κυριακής: "Νόμιμοι οι ημιυπαίθριοι. Με μεταφορά συντελεστή δόμησης και καταβολή εφάπαξ τέλους".

ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής: "Νηστεία ως τις κάλπες. Εκλογές μόνο αν περάσει η κρίση. Η οικονομία αλλάζει τους σχεδιασμούς κυβέρνησης και κομμάτων".

ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Συντάξεις: τι αλλάζει τον Απρίλιο. Πώς θα υλοποιηθεί η εξίσωση ανδρών - γυναικών".

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Ψάχνουν 2,5 δισ. ευρώ από τη "νομιμοποίηση" ημιυπαίθριων χώρων. Ο κύβος ερρίφθη και το νέο... φιλολαϊκό χαράτσι είναι έτοιμο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "Γιατί φώναζαν ζήτω οι κρατούμενοι. Αυτή είναι, δυστυχώς, η σκληρή αλήθεια για την απόδραση Παλαιοκώστα".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ της Κυριακής: "Μπόνους για 110.000 υπαλλήλους. Νομοσχέδιο Παυλόπουλου για τις προαγωγές και τη μισθολογική εξέλιξη των "αορίστου χρόνου". Ρύθμιση - "παράθυρο" για 200.000 συμβασιούχους".

Η ΕΠΟΧΗ: "Οι έχοντες θέλουν ΠΑΣΟΚ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Συνέντευξη στην "Κ". Παπανδρέου: ισχυρό κράτος στον τομέα των τραπεζών".

Η ΧΩΡΑ της Κυριακής: "3 αλλαγές στα εργασιακά. Σκληρό παζάρι στις Βρυξέλλες, με φόντο την οικονομική κρίση".

Κυριακάτικη ΑΥΓΗ: "Ώρα για στροφή στην Ευρώπη. Ρεκόρ απολύσεων στην ευρωζώνη και απειλή κατάρρευσης των ανατολικών χωρών".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Δεν πάνε στο διάολο οι παλιάνθρωποι. Να γιατί ντόπιοι και ξένοι απατεώνες κατηγορούν τον Καραμανλή για υπαρκτά και ανύπαρκτα σκάνδαλα".

Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Γκάλοπ για κρίση και ΕΕ. Το 87% των Ελλήνων περιμένει προσωπικό οικονομικό πλήγμα. Το 61% ελπίζει στην Ευρώπη αλλά και την αμφισβητεί".

Κυριακάτικος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Πακτωλός στο κεφάλαιο όλα τα βάρη στα λαϊκά στρώματα. Σχέδια ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ για διαχείριση της κρίσης".

Ο ΛΟΓΟΣ της Κυριακής: "Επικίνδυνη αποστολή" Καραμανλή στις Βρυξέλλες. Υπό το φόβητρο της "επιτήρησης" η ελληνική παρουσία στη Σύνοδο Κορυφής".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Ο μυστικός δείπνος της Εκάλης. Κρυφό τετ α τετ Παπανδρέου - Μεγαλοεπιχειρηματιών".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ της Κυριακής: "66,1% ψηφίζει συναίνεση! 3,4% μπροστά το ΠΑΣΟΚ - 2,7% για ευρωεκλογές".
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: "Λιγότερη ελευθερία ..."για το καλό μας". Μαρκογιαννάκης: Ζητά περιορισμό ατομικών δικαιωμάτων".

Realnews: "Παλαιο-κώσταινα! Σε κράτος "καρνάβαλο" μετατρέπεται η χώρα - Αδρανής η κυβέρνηση".

ΝΙΚΗ: "Περίοδος μεγάλης νηστείας. Οι Έλληνες συνθλίβονται από την οικονομική κρίση".
ΕΞΠΡΕΣ:"Έσοδα 800 εκ. ευρώ από περαίωση - ληξιπρόθεσμα. Αποστολή 200.000 νέων ειδοποιητηρίων σε υπόχρεους την τελευταία στιγμή".
ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ: "Η εφορία απλώνει δίχτυα στους φορο-παραδείσους. Έρευνα με τη συνδρομή των υπουργείων Οικονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου