Φεβρουαρίου 06, 2009

Χατζηδάκης: Αμέσως οι διαπραγματεύσεις MIG- Κυβέρνησης για την Ολυμπιακή.(Όχι, τώρα που βρήκαν επενδυτή, θα τον αφήναν να φύγει.)


«Θα την μετονομάσει σε «Παναθηναική ο Βγενόπουλος»;

Οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της Marfin Investment Group, για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, ξεκινούν την ερχόμενη Τρίτη όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, υπενθυμίζοντας ότι η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον.

"Η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".
Η Κομισιόν, μέχρι στιγμής, αποφεύγει επιμελώς να τοποθετηθεί για το ζήτημα πριν ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις και υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα.
H πρόταση της MIG αφορά το σύνολο της Ολυμπιακής (πτητικό κομμάτι, τεχνική βάση και επίγεια εξυπηρέτηση) και μπορεί να φτάσει έως και τα 200 εκατ. ευρώ.
H MIG προσφέρει δυνατότητα επανακρατικοποίησης της εταιρείας μετά τις επόμενες εκλογές και δηλώνει πρόθυμη να συνεργαστεί με οποιοδήποτε άλλο υγιή όμιλο στην ανάληψη της ΟΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου