Φεβρουαρίου 14, 2019

Βούτσιτς: Στόχος μου η οικονομική πρόοδος και η διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, 14 Φεβρουαρίου . 
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι η δύναμη της Σερβίας είναι ότι είναι προοδεύει οικονομικά και ότι διατηρεί την ειρήνη και τη σταθερότητα. 
Ο κ. Βούτσιτς την παραμονή της εθνικής γιορτής επισπεύτηκε τη Λόζνιτσα και είπε ότι , «Εάν ορισμένοι πιστεύουν ότι μπορούν να ταπεινώσουν τη Σερβία και να απελάσουν τους Σέρβους, ότι θα μάθουν ότι η Σερβία είναι ένα πολύ σκληρό καρύδι για να το σπάσουν».
 Ο Βούτσιτς κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Λόζνιτσα ανακοίνωσε την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ρούμα-Σάμπατς –Λοζνιτσα , και είπε ότι αυτό σημαίνει νέους επενδυτές και νέες δουλειές. 
Ο Βούτσιτς πήγε επίσης στο Μπόγκατιτς οπου είπε ότι το ζήτημα της πολιτικής σταθερότητας είναι το μόνο πρόβλημα σήμερα. «Θα προσέξατε ότι δεν μιλώ για όλα όσα συμβαίνουν στην Πρίστινα στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι, αλλά σας ζητάω να το καταλάβετε ως μέρος της πάλης για τη διατήρηση σταθερότητας», είπε Βούτσιτς και τόνισε πως αυτό δεν σημαίνει ότι η Σερβία είναι κουφή και βουβή. 
« Το Μήνυμά μου προς αυτούς είναι πως το γεγονός ότι παραμένουμε σιωπηλοί είναι επειδή είμαστε ευγενικοί, και όχι βουβοί, και ότι δεν θα επιτρέψουμε να βασανίζεται ο λαός μας στο Κοσσυφοπέδιο και το Μετόχι», είπε ο Βούτσιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου