Οκτωβρίου 19, 2017

Ξεκίνησε από την Ιταλία το ξήλωμα του Ναρκοκράτους του χασισέμπορου Ράμα

Μετά από 72 ώρες αμηχανίας, το αλβανικό Κράτος Δικαίου, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της χώρας την άρση της ασυλίας του βουλευτή και πρώην Υπουργού Εσωτερικών ο Σαμίρ Ταχίρι, μετά την επιβεβαίωση του ότι θεωρείται από την Ιταλική Δικαιοσύνη ως ύποπτος για συνεργασία με την αλβανική εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε την περασμένη Δευτέρα.
Το αίτημα για αρση της ασυλίας και τη σύλληψη του Ταχίρι υπέγραψε ο Εισαγγελέας «για σοβαρά εγκλήματα».
Το όνομα τη Ταχίρι βρίσκεται στο πόρισμα της εισαγγελίας της Κατάνιας που διέταξε της σύλληψη μιας εξαμελούς σημορίας λαθρεμπόρων ναρκωτικών μεταξύ των οποίων είναι ο Μωυσής και ο Φλόριαν Χαμπιλάι , μακρινά ξαδέλφια του πρώην υπουργού.
Ο Ταχίρι φυσικά δήλωσε «Αθώος» και είπε πως, «δύο εγκληματίες, πολύ μακρινά ξαδέλφια , ανέφεραν το όνομά μου, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που εγκληματίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομα ενός υπουργού», και ρπόσθεσε ότι σεν θα οχυρωθεί πίσω από την ασυλία του.
Η σύλληψη των έξι διακινητών κάνναβης στην Ιταλία ώθησε την αλβανική αστυνομία να κάνει ειδική επιχείρηση στα χωριά κοντά Αυλώνα, όπου κατασχέθηκαν τέσσερεις τόνοι κάνναβης και συνέλαβαν τον Αρμάντο Κοτσέρι 31 ετών που είναι στενός συνεργάτης με τους αδελφούς Χαμπιλάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου