Ιουλίου 08, 2017

Η Τσιβιτζιλού ξεφτιλίστηκε

Κάλεσε του φίλους της του bloomberg.com και τους έκανε μια δήλωση για τα αφτιά στο Αμέρικα, λες και οι Ρωσοι δεν ξέρουν από ποιο σακουλάκι του Κλίν την εβγαλε ο Βούτσιτς. Η πλάκα είναι ότι έμεινε ξεκρέμαστη και αναγκάστηκε να δώσει στον ρώσο πρέσβη Τσεπούριν την δήθεν απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης την οποία δηθεν παραποίησαν οι κακοί δημοσιογράφοι .
Η Μόσχα δεν επέμενε. «Η Συνέντευξη του Σέρβου πρωθυπουργού παρερμηνεύτηκε από το πρακτορείο ειδήσεων των ΗΠΑ», «παρέδωσε πλήρη απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης με το Bloomberg, και δεν υπάρχουν τα λόγια που αποδίδονται σε αυτήν». «Κρίνουμε επαρκείς αυτές τις εξηγήσεις», είπε το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών.
Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στον πρωθυπουργό Ανα Μπρνάμπις , ότι η Σερβία είναι στο Ευρωπαϊκό μονοπάτι, αλλά και ότι η ουσία της σερβικής πολιτικής είναι ότι κανείς δεν μπορεί αν της στέλνει τελεσίγραφα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διόρισε έχει εξουσιοδότησε τον Ντμίτρι Ραγκόζιν, να συνεργαστεί με το Εθνικό Συμβούλιο της Σερβίας του κ. Νικολιτς για την υλοποίηση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης των δυο χωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου