Απριλίου 05, 2017

πΓΔΜ-BJRM :Το VMRO-DPMNE προτείνει πλειοψηφικό ή «νόμο Σκανδαλίδη»

Το VMRO-DPMNE ανακοίνωσε ότι για να αποτραπούν από τώρα και στο μέλλον, οι πολιτικοί εκβιασμοί και για να υπάρχουν σταθερές κυβερνήσεις, θα πρέπει να αλλάξει το εκλογικό σύστημα και είτε να εφαρμωστεί το πλειοψηφικό με στενή περιφέρεια είτε να προβλεφθεί «μπόνους 20 εδρών» σύμφωνα με τον τρέχοντα αριθμό των βουλευτών για τον νικητή των εκλογών.
Το VMRO-DPMNE αναφέρθηκε και στις πρόσφατες συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών, « που συνδέονται με τον Ζόραν Ζάεφ και την εγκληματική ηγεσία της SDSM »,τονίζοντας ότι « οι πολίτες αντιλήφθησαν ότι το κόμμα της SDSM είναι μέρος του υποκόσμου».
Επιπλέον το VMRO-DPMNE κατηγόρησε τον Ζόραν Ζάεφ ότι, «κατά τη διάρκεια της καταστροφικής βασιλείας του στη Στρούμνιτσα, αύξησε παράνομα την δική του περιουσία αλλά και τον πλούτο της οικογένειάς του κατά δεκάδες εκατομμύρια ευρώ».

Πρόεδρος Γκιόργκε Ιβάνοφ βρίσκεται σε διήμερη επίσκεψη εργασίας στην Τουρκία, για να συμμετάσχει στην 20η Ευρασιατική Οικονομική Διάσκεψη Κορυφής που οργανώνει το ίδρυμα «Μαρμαρά», με κεντρικό θέμα, «η ανθρωπότητα στο σταυροδρόμι». Ο Ιβάνοφ παρευρίσκεται στην Ευρασιατική Οικονομική Διάσκεψη Κορυφής για 7η φορά που από το 1998 που ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου