Φεβρουαρίου 13, 2009

Συντριβή αεροσκάφους της Continental Airlines στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης με 49 νεκρούς


Η πτώση αεροσκάφους της Continental Airlines σε κατοικημένη περιοχή στο Μπάφαλο στην πολιτεία της Νέας Υόρκης προκάλεσε το θάνατο 49 ανθρώπων.( 48 που επέβαιναν στο αεροσκάφος και ενός στο έδαφος)
«Δεν υπάρχουν επιζώντες» από το αεροσκάφος που μετέφερε 48 άτομα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας Ρεμπέκα Γκίμπονς.
Τοπικός αξιωματούχος επιβεβαίωσε από την πλευρά του πως ακόμα ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στο έδαφος.
Το αεροσκάφος της Continental Airlines συνετρίβη πέντε λεπτά πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Μπάφαλο, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της κομητείας Ερι.
«Το αεροσκάφος καίγεται ακόμα», δήλωσε ο Ντέβιντ Μπισονέτ, συντονιστής των συνεργείων διάσωσης. «Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και θα αρχίσει επίσημη έρευνα», πρόσθεσε ο ίδιος.
Τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα πρόβαλαν εικόνες του αεροπλάνου να φλέγεται. Την στιγμή του δυστυχήματος στην περιοχή χιόνιζε.
Ο Ντέιβιντ Λούτσε που κατοικεί 150 μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος δήλωσε πως άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο από την έκρηξη και είδε φλόγες ύψους περίπου 15 μέτρων. Μόλις βγήκε από το σπίτι του αντίκρισε τα συντρίμμια του αεροσκάφους πάνω σε μια κατοικία που είχε ισοπεδωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου