Φεβρουαρίου 09, 2009

Πρωτοβουλία για την αδειοδότηση των ηλεκτρονικών ΜΜΕ ανήγγειλε η κυβέρνηση.


Συνεργασία με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο και τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα ΜΜΕ, Κώστα Γκιουλέκα είχε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής.
Ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για την οργάνωση και τη λειτουργία των Γραμματειών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης και των εποπτευόμενων φορέων μετά την ένταξή τους στο ενιαίο πλέον υπουργείο Εσωτερικών.
Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, προτεραιότητα θα δοθεί στο να ολοκληρωθεί η διαδικασία που αφορά την αδειοδότηση των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Έμφαση δόθηκε, πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος, στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για την ενίσχυση του περιφερειακού Τύπου, θέμα το οποίο θα αναλάβει άμεσα ο κ. Γκιουλέκας.
Ο Κ.Γκιουλέκας υπογράμμισε ότι θα δοθεί βαρύτητα και στον κεντρικό και στον περιφερειακό Τύπο, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνεται πρωτοβουλία με περιοδείες στην ελληνική περιφέρεια για συναντήσεις με εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, ώστε να προωθηθούν και να προχωρήσουν θέματα δικού τους ενδιαφέροντος.
Όσον αφορά στα ζητήματα επικοινωνίας, είπε ο κ. Γκιουλέκας, θα συνεχίσουμε προχωρώντας όλοι μαζί για να μεταδώσουμε καλύτερα το κυβερνητικό έργο.
Απαντώντας σε ερώτηση για τις αδειοδοτήσεις, ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι σε λίγες μέρες θα ανακοινωθούν για το θέμα λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου