Φεβρουαρίου 17, 2009

Η χώρα έχει άμεση ανάγκη αλλαγής κυβέρνησης, είπε ο Γ.Παπανδρέου

Την πρότασή του για εκλογές μετέφερε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ τον ενημέρωσε και για τη στήριξή του προς το πρόσωπό του σε περίπτωση που ο κ. Παπούλιας επιθυμεί να έχει δεύτερη θητεία. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η χώρα έχει άμεση ανάγκη αλλαγής πορείας με μια νέα κυβέρνηση που θα προκύψει με απόφαση του ελληνικού λαού.
Στη συνάντηση που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ο κ. Παπανδρέου ενημέρωσε σε βάθος τον κ. Παπούλια για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, που αφορούν στην ανάταξη της οικονομίας, την προστασία των αδυνάμων και της μεσαίας τάξης και την ανάγκη να πάει η Ελλάδα σε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης, αυτό της πράσινης ανάπτυξης.
Ανέφερε, επίσης, ότι πρέπει επιτέλους να έχουμε ένα ευνομούμενο κράτος και όχι αυτή την κατάσταση ανομίας, διαφθοράς, σπατάλης του δημόσιου πλούτου και πελατειακών σχέσεων. Ο Έλληνας πολίτης πρέπει να είναι σίγουρος ότι η πολιτεία τον προστατεύει, είπε.
Ακόμη, επισήμανε ότι η χώρα βιώνει μια βαθιά πολιτική, οικονομική και κοινωνική κρίση, μια κρίση αξιών και αξιοπιστίας και αν αυτή η κατάσταση παραταθεί, η κρίση θα βαθαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου