Φεβρουαρίου 09, 2009

Υπηρεσία διαδικτυακής τηλεόρασης λανσάρει ο ΟΤΕ


Ο ΟΤΕ παρουσίασε τη Δευτέρα την υπηρεσία διαδικτυακής τηλεόρασης και βίντεο κατά παραγγελία Conn-x TV.
Η υπηρεσία απαιτεί σύνδεση ADSL Conn-x στα 8 ή 24 MBps και επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών καθώς και ελληνικών και ξένων τηλεοπτικών καναλιών μέσω ειδικού αποκωδικοποιητή. Προσφέρει επίσης λειτουργία ηλεκτρονικής απεικόνισης του προγράμματος και επιτρέπει τον προγραμματισμό εγγραφής εκπομπών για διάστημα 7 ημερών.
Το Conn-x TV διατίθεται αρχικά σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ, σταδιακά μέσα στο 2009, θα διατεθεί σε όλες τις πρωτεύουσες νομών, αναφέρει ο ΟΤΕ σε ανακοίνωσή του.
Στο πρόγραμμα του Conn-x TV περιλαμβάνονται ήδη περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια: Ελεύθεροι ελληνικά αναλογικοί και ψηφιακοί σταθμοί, ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα (Euronews, Deutsche Welle, France24, Al Jazeera, Russia Today), αθλητικά (Eurosport, Eurosport2, Extreme Sports, ESPN Classic, ESPN America), ντοκιμαντέρ (Nat Geo Wild, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Discovery World), κανάλια lifestyle (tyle TV, Zone Reality, Fashion TV, World Fashion) και μουσικής (C Music TV, Nat Geo Music).
Η νέα υπηρεσία διαθέτει επίσης δικό της αποκλειστικό κανάλι με αθλητικό περιεχόμενο, το Conn-x TV Sports.
Εκτός από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, το Conn-x TV προσφέρει τις υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία FilmExpress και FilmClub που επιτρέπουν στους συνδρομητές να επιλέγουν τι θα δουν και πότε.
Η υπηρεσία FilmExpress είναι ένα εικονικό βιντεοκλάμπ και επιτρέπει στους συνδρομητές να νοικιάζουν και να κατεβάζουν ταινίες από μια συλλογή που ξεπερνά τους 200 τίτλους και θα ανανεώνεται τακτικά.
Με το FilmClub, οι χρήστες γίνονται μέλη σε συνδρομητική υπηρεσία ώστε παρακολουθούν απεριόριστα γνωστές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, μουσικά βιντεοκλίπ, ντοκιμαντέρ, παιδικές σειρές και άλλα προγράμματα από μια συλλογή με 700 τίτλους.
Μέχρι τις 31 Μαΐου το Conn-x TV διατίθεται στην τιμή γνωριμίας των 15 ευρώ το μήνα για 12μηνο συμβόλαιο, ενώ η ενοικίαση ταινιών στο FilmExpress χρεώνεται από 2 έως 4,5 ευρώ ανάλογα με τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου