Φεβρουαρίου 11, 2009

Γ.Μανώλης: «Παραιτούμαι»

Κόκκινος συναγερμός" έχει σημάνει στο Μαξίμου, μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του βουλευτή Γιαννη Μανώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Αργολίδος έχει υποβάλλει ήδη την παραίτηση του και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένας παρασκηνιακός αγώνας δρόμου για να την ανακαλέσει. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η επίθεση που έκανε στον Γιάννη Μανώλη, ο Γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννης Τραγάκης και αφορούσε τις δηλώσεις του βουλευτή σύμφωνα με τις οποίες "πρέπει να υπάρξει μια αντιΝτορική συσπείρωση για την μεταΚαραμανλή εποχή". Συγκεκριμένα ο κ.Τραγάκης είπε:
«Χαρακτηρισμοί και αναφορές τέτοιου είδους για στελέχη της Κυβέρνησης δεν συμβαδίζουν ούτε με τις διαχρονικές αρχές και αξίες της μεγάλης παράταξης που όλοι υπηρετούμε, ούτε με το πρωταρχικό μέλημα όλων μας, που είναι το καλό του τόπου, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία» είπε ο κ. Τραγάκης.

Την ίδια ώρα φωτιές ανάβει στο εσωτερικό του κόμματος η πολιτική τύχη των βουλευτών που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Είναι αρκετοί οι βουλευτές που υποστηρίζουν ότι ο κ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος και οι άλλοι πρώην υπουργοί δεν θα πρέπει να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια. Ο κ. Αντώναρος για δεύτερη ημέρα άφησε να εννοηθεί ότι δεν είναι βέβαιη η υποψηφιότητα του κ. Ρουσόπουλου. Η κ. Κατερίνα Παπακώστα δήλωσε ότι από την στιγμή που ο κ. Καραμανλής τους αποδοκίμασε πολιτικά αφήνοντας τους εκτός κυβέρνησης θα το λάβει υπόψη του και στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Ο κ. Γιακουμάτος πάλι δήλωσε ότι με την πλατωνική ηθική δεν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι. Ο κ. Πέτρος Δούκας πάντως δήλωσε χίλια τοις εκατό βέβαιος ότι θα είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου