Φεβρουαρίου 11, 2009

Οι τίτλοι των εφημερίδων.


Τα αποτελέσματα του συμβουλίου Οικονομικών της ΕΕ, το Πρόγραμμα Σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας, τα σεναρια εκλογών,οι πρωτοβουλίες του υπουργου ανάπτυξης για την ενέργεια και τις τιμές, οι διαπραγματεύσεις για την Ολυμπιακή,η αιμοραγία των Ταμείων από τους αλλοδαπούς συνταξιούχους και η κατάσταση στον τομέα της Υγείας, απασχολούν μεταξυ άλλων, τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Πράσινη ενέργεια σε όλη την Ελλάδα. Εναλλακτικές πηγές από ήλιο, αέρα και φυσικό αέριο".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "16.780 προσλήψεις στο Δημόσιο. Θέσεις μόνιμων και εποχικών
υπαλλήλων".
Η ΑΥΓΗ: "Επισφάλεια ή ανεργία το νέο δίλημμα εις βάρος των Ευρωπαίων. Τι αποφάσισε χθες το Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών της ΕΕ".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Ασυδοσία από τα καρτέλ πετρελαίου διαπιστώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και δηλώνει αποφασισμένος να επιβάλει βαριά πρόστιμα. Οι αδικαιολόγητες αυξήσεις στα καύσιμα παρά την κατρακύλα των τιμών στη διεθνή αγορά, προκαλούν επικίνδυνες παρενέργειες στην Οικονομία".
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Οι Βρυξέλλες δείχνουν κάλπες. Περιορίζονται τα χρονικά περιθώρια ελιγμών για τον κ. Κ. Καραμανλή. Προς απόρριψη το Πρόγραμμα Σταθερότητας".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Ζεστό χρήμα στη μάχη κατά της κρίσης. Με στόχο την ενίσχυση των μικρομεσαίων και την αύξηση της κατανάλωσης".
ΕΘΝΟΣ: "Διακοπές με το ζόρι και... αμισθί. Σύσταση σοκ από το διευθυντήριο των Βρυξελλών".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Πέντε χρόνια φυλακή γιατί σήκωσαν τη Γαλανόλευκη! Πέντε Βορειοηπειρώτες από τη Χειμάρρα καταδικάστηκαν από το Ανώτατο Αλβανικό Δικαστήριο".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Παράνομες συντάξεις σε χιλιάδες αλλοδαπούς. Η μεγαλύτερη κομπίνα σε βάρος των Ταμείων που αιμορραγούν".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Μήνυμα Ομπάμα σε Καραμανλή - Ερντογάν. Στην Αθήνα, τη Δευτέρα, ειδικοί απεσταλμένοι του Αμερικανού προέδρου. Η Ουάσιγκτον ανοίγει την ατζέντα των Ελληνοτουρκικών και του Κυπριακού".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Σκοτώνουν την Υγεία. Απόπειρα "επιστράτευσης" των γιατρών για τις εφημερίες".
ΕΣΤΙΑ: "Κοκκορομαχία για τις εκλογές. Έχει υπερβή τα όρια του γελοίου".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Αξιολογήθηκαν πέντε σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ. Επιτέλους και ένα καλό νέο". Ο ΛΟΓΟΣ: "Στον "πάγο" η οικονομία. Αμφισβητούν οι Βρυξέλλες τους στόχους και τις προβλέψεις του Προγράμματος Σταθερότητας".
ΤΑ ΝΕΑ: "Άγριο παζάρι για νέα λιτότητα. Κίτρινη κάρτα στο Πρόγραμμα Σταθερότητας".
Η ΝΙΚΗ: "Αποκαθηλώνουν τον Καραμανλή. Ακόμα και δικοί του βουλευτές μιλάνε για διαδοχή".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Άγρια επίθεση στο λαό με νέα αντιδραστικά μέτρα".
Η ΧΩΡΑ: "Αρραβώνας MIG-Ολυμπιακής. Συμφωνία στο πρώτο ραντεβού, σε 20 ημέρες ο γάμος".
Metro: "Μποϊκοτάζ κατά της ακρίβειας. Κοινό μέτωπο Πολιτείας - καταναλωτών μετά το "κάλεσμα " του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη".
Metropolis: "Στο επίκεντρο η απασχόληση".
με στοιχεια από gianniotis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου